Ernæringsterapi

"Maten skal være din medisin, og medisinen skal være din mat" Hippokratus , - legekunstens far. (år 450 - 377 f.kr.)

 
Du vil typisk kunne oppleve en endring i symptombilde innen de første 2-4 uker etter påbegynt kostomlegging. Disse endringer vil som regel først vise seg i mage/tarm-kanalen og i forhold til ditt generelle energinivå.
 
Ernæringsterapeten  vil alltid først prøve å rette opp en ubalanse ved hjelp av kost-omlegging og gi informasjon om hvilken mat som inneholder det du trenger mer av.
 
Ernæringsterapi er av avgjørende betydning for behandling av høyt blodtrykk, diabetes 2 og  høyt blodsukker, og kan ha meget stor effekt på inflammasjoner /betennelser i kroppen. 
Kostrådene som gis, baseres på nøytral moderne forskning, 
Vi er alle biokjemisk forskjellige, og samme kosthold fungerer ikke like bra for alle.
Som ernæringsterapeut  ser jeg på tvers av alle dietter, og hjelper deg å finne det optimale kostholdet for DEG. Både med hensyn til dine plager, din livstil og ikke minst din medfødte konstitusjon.
     
Ved å utrense og avlaste kroppen, erstatte og fornye reserver av nødvendige næringstoffer, essensielle fettsyrer, fiber, komplekse karbohydrater, vitaminer og mineraler eller aminosyrer er ernærings-terapien et viktig redskap til forbedring av basale organfunksjoner. Ofte er det nettopp nedsatt eller endret organfunksjon, for eksempel i fordøyelsen, som er den underliggende årsak til symptomer helt andre steder i kroppen – hodepine, hudproblemer, overfølsomhet, astma, gikt med mer.
 
 
 
 
 
 
Grønn Resept | Org.nr: 965129316 | Søgne - Norge | Tlf.: 38 05 05 05 | groennresept@gmail.com